خدایار زینی پور بخشدار سوق در این زمینه می گوید: این روستا که پس از سیل ویرانگر سال ۱۳۶۵ دچار تخریب گستردهای شد، همچنان با چالشهای متعددی مواجه است.
وی اظهار داشت: با وجود تسهیلات اعطایی دولت در آن زمان، تعدادی از خانواده ها به دلیل داشتن املاک زراعی در همجواری رودخانه، همچنان در این روستا ماندهاند.
زینی پور افزود: مشکل عمده این روستا، رانش زمین و تخریب منازل مسکونی به علت برداشتهای بیرویه و نفوذ آب به ویژه در فصول پاییز و زمستان است.
بخشدار سوق تأکید کرد: برای مهار خطر سیلاب و رانش زمین، ایجاد سیلبند و دیوار حائل ضروری است که نیاز به اعتباری در سطح کلان دارد.
زینی پور همچنین با اشاره به مشکلات آب شرب پایدار در این روستا گفت: با توجه به اینکه این روستا زیر بیست خانوار دارد، قصد داریم با مشارکت آبفای بخش سوق و شهرستان لنده، از طریق اعتبارات روستاهای اقماری و از مسیر روستای ایدنک به این روستا آبرسانی کنیم.
زینی پور همچنین به مشکل مسیر تردد ماشینآلات کارخانههای شن و ماسه اشاره کرد و گفت: تنها راه دسترسی این کارخانهها از داخل روستا به بستر رودخانه است و قصد داریم مدیران این کارخانهها را برای بهسازی این مسیر به مشارکت دعوت کنیم.
وی افزود: تاکنون با مشارکت آبفای شهرستان لنده، آبفای بخش سوق و موسسه فجر مستقر در پروژه حومه غربی، نسبت به تأمین آب شرب این خانوارها اقداماتی انجام شده است.
به گزارش بازتاب فردا بخش سوق با جمعیتی افزون بر هفت هزار و ۱۸۰ نفر جمعیت، ۴۸ روستا، ۹ دهیاری و ۸۶ شهید والامقام در ۱۲ کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.
با توجه به ایثارگریهای مردم بهشت آباد و تقدیم چهار شهید در راه وطن، انتظار میرود که مسئولان و نهادهای مربوطه به مشکلات این روستا توجه بیشتری داشته باشند و با اتخاذ تدابیر لازم، به بهبود شرایط زندگی و تأمین نیازهای اساسی مردم اقدام کنند.
به این مسائل نه تنها به کاهش کیفیت زندگی ساکنان این روستا منجر میشود، بلکه میتواند به بیاعتمادی و ناامیدی آنها از نظام و مسئولان نیز دامن بزند.