بازتاب فردا/مراسم ختم سید قادر لاهوتی با حضور مردم و سیاسیون از جمله ولی الله شجاع پوریان، سید محمد موحد نماینده کهگیلویه بزرگ، محمود منطقیان، علی کامرانی و… در آرامستان دهدشت برگزار شد.
در این مراسم اشک های بی امان محمود منطقیان موجب گریه حضار شد،انگاه بغضش ترکید و گفت:«کجا رفت لاهوتی خوش سخن که چون شمع بودی به هر انجمن».
منطقیان راز حماسه حضور مردم در تشییع سید قادر لاهوتی را مردمی بودن ایشان و پیوسته طرفدار حق و ازادی بودن وی دانست.
منطقیان بیان کرد؛معشقوقش کتاب بود،دانش و کتاب خوانی برای محبوب شدن و مردمی بودن کافی نیست و لاهوتی علاوه بر دانش همواره با مردم و برای مردم بود.
منطقیان افزود: خانه لاهوتی محل حضور مردم و گره گشای مشکلات مردم بود و مراسم تشییع و تدفین نشان داد لاهوتی چقدر با مردم بود.
وی با بیان اینکه امثال شجریان محبوب بودند چونکه همواره با مردم بود و برای مردم خواند و جاودانه شد تصریح کرد:قادر لاهوتی نیز چون همیشه با مردم بود و طرفدار حقوق،عدالت خواهی و ازادی بود ماندگار شد.
وی از مهدی بازرگان گفت و ادامه داد؛ بازرگان جز حق نگفت و نخواست و لاهوتی نیر پیوند انسانی با مردم داشت و حق طلب بود و ساده زیست و ماندگار شد.
تقسیم بندی انسان ها بر اساس برخی ویژگی ها معمول است و علاوه بر همه اینها همه خصایص تقسبم انها به تقسبم به خیراندیش ، شر خواه و خنثی ها است؛ انسان های که خیر، ازادی و نیکی و آنچه لازمه زندگی است را برای همگان حتی برای مخالفین و دشمنان فارغ از تمام دین، رنگ و نژاد و به آبادی جهان می اندیشند و دسته ای از انسان ها همواره برای رسیدن به قدرت و ثروت را برای خود میخواهند و عده ای همواره خنثی و منفعل بوده اما قادر لاهوتی طرفدار نیکی، حق مردم و ازادی برای همه بود
علی کامرانی نیز در این مراسم،دلیل حماسه حضور در تشییع سید قادر لاهوتی را داشتن مختصات فکری و شخصیتی وی دانست و گفت:لاهوتی کسی بود که هدف را می شناخت و برای رسیدن به هدف و شناخت موانع برنامه داشت،در سسله ای بود که سردمدار آنها حضرت محمد(ص)،امام حسین (ع)و سید جمال اسد آبادی بود.

این چهره سیاسی بیان کرد:-سرمایه لاهوتی نه کاخ بود و نه پول، بلکه سرمایه لاهوتی مردم بودند و چه سرمایه ای بزرگتر از این؟
وی افزود:لاهوتی زنده است و بین ما و در نسل های آینده است ،چون بینش او بین ماست،بینشی که لازمه توسعه ماست،پس ما به رغم اینکه از نعمت آن عزیز محروم شدیم ولی میدانیم اندیشه او هنوز او زنده و پویاست.
/کبنا نیوز
















