تاریخ : دوشنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۴ 22 شعبان 1447 Monday, 9 February , 2026
4
بیانیه مهم دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه وبویراحمد؛

شبکه شناسایی شده از فرهنگیان استان نبودند

  • کد خبر : 7990
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
شبکه شناسایی شده از فرهنگیان استان نبودند
شبکه شناسایی شده از فرهنگیان استان نبودندبر خلاف ادعای برخی رسانه ها، دادستان عمومی و انقلاب استان اعلان کرد شبکه شناسایی شده توسط نیروهای امنیتی از فرهنگیان استان نیستند.

بازتاب فردا/به گزارش“بازتاب فردا” از یاسوج متن بیانیه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد بدین شرح است؛

باسمه تعالی

ضمن ادای احترام به مردم عزیز استان، در خصوص وقایع یوم جاری به عرض می‌رساند با توجه به اقدامات اقتصادی دولت و حذف ارز ترجیحی، بنا بر اطلاعات موثق شبکه دشمنان معاند و ضد انقلاب با تلاش حداکثری سعی در برجسته کردن تبعات اولیه و ناموفق جلوه دادن اقدامات دولت و تحریک مردم به اغتشاش و تجمعات خیابانی دارند و با توجه به هوشیاری دستگاه‌های امنیتی، شبکه ای در استان شناسایی و دستگیر شدند که اولا از جامعه شریف فرهنگیان نبودند و ثانیا ضمن ارتباط با جریان نفاق ، قصد داشتند تجمعات صنفی مانند تجمعات فرهنگیان را منحرف و به اغتشاشات خیابانی پیوند بزنند.

از سوی دیگر در روزهای گذشته فراخوانی برای تجمع فرهنگیان در ساعت ۱۰ صبح در فضای مجازی باز نشر شده بود و تعدادی از معلمان تجمع مختصری در جلوی آموزش و پرورش داشتند که توسط نیروهای خدوم پلیس به ایشان اعلام شد این تجمع در شرایط کنونی ممنوع میباشد و اکثریت این عزیزان محل را ترک کردند لیکن متاسفانه تعدادی نیز با تمرد نسبت به دستور دلسوزانه پلیس همچنان قصد تجمع غیر قانونی داشتند و با رعایت مقررات جرایم مشهود و اختیارات پلیس بازداشت شدند.

در حال حاضر احد از معاونان دادستانی مرکز استان با حضور در محل بازداشتگاه و پیگیری های لازم و همچنین تحقیقات اولیه پلیس، اقدامات قانونی لازم را انجام داده و ضمن توجیه و ارشاد این افراد در خصوص سوءاستفاده ضد انقلاب از تجمعات صنفی با طی تشریفات قانونی و اثبات بی‌گناهی آزاد خواهند شد.

در پایان یادآور می‌گردد تمامی نیروهای امنیتی، انتظامی و قضایی هر یک به نوعی عضوی از جامعه فرهنگیان کشور هستند و تمام تلاش آنها به عنوان خادمان مردم صرفا جهت برقرای سلامت و امنیت پایدار بوده وضمن احترام به مقام شامخ معلم و فرهنگیان عزیز، با چشمان باز و هوشیاری کامل اجازه سوءاستفاده ضد انقلاب از اعتراضات صنفی و ایجاد اغتشاش توسط نوچه های فریب خورده و ذلیل آنها در داخل کشور را نخواهند داد.

سید علی ملک حسینی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=7990
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای شبکه شناسایی شده از فرهنگیان استان نبودند بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها
احسان تابش نژاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ اورژانس پیش بیمارستانی بازتاب فردا بازدید معاون عمرانی استاندار بیمارستان امام خمینی دهدشت جام_رسانه_امید جام رسانه امید،تیم شهید برفی پور،قله پیشرفت،پیشرفت دنا،پیشرفت کهگیلویه جهانبخش وحدت نژاد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دهدشت دیشموک سید ایرج کاظمی جو،بازتاب فردا،فرماندار کهگیلویه سید حمزه محقق،فرمانداری کهگیلویه ،بازتاب فردا سید محمد موحد،بازتاب فردا،مجلس شورای اسلامی شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه شهردار دهدشت شهرداری شهرداری دهدشت شهرستان کهگیلویه شورای شهر دهدشت شیوع کرونا ضامن فر،بازتاب فردا،شرکت شهرک های صنعتی،کهگیلویه و بویراحمد فرماندار فرماندار کهگیلویه مجید پارسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه معاون عمرانی استاندار نماینده کهگیلویه بزرگ پیام تبریک پیام تسلیت پیشرفت_ایران پیشرفت_کهگیلویه_و_بویراحمد چرام کرونا کهگیلویه کهگیلویه و بویراحمد گچساران یاسوج یدالله رحمانی،بازتاب فردا،استاندار کهگیلویه و بویراحمد