وی افزود: در این طرح ۲۵۰ دستگاه خودرو و همچنین ۱۰۵ دستگاه موتور سیکلت متخلف توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.
موسوی تصریح کرد: ماموران در ادامه این طرح تعداد ۴۸۸ نفر دستگیر که از این تعداد ۴۹ نفر به جرم سرقت، ۱۱۴ نفر معتاد و کشف مقداری مواد مخدر از آنها، ۶۳ نفر به جرم قاچاق کالا، ۵ نفر به جرم مفاسد اجتماعی، یک نفر به جرم امور امنیتی، یک نفر به جرم مالی و اقتصادی، ۳ نفر به جرم قاچاق مواد مخدر، ۲۷ نفر به جرم خرده فروش مواد مخدر و تعداد ۲۵۵ نفر به جرم سایر جرائم دستگیر که از این تعداد دستگیرشدگان، تعداد ۲۲۲ نفر از آنها سابقهدار بوده که جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
سرهنگ سید محمد موسوی، عنوان کرد: همچنین در اجرای این طرح ۵۲ قبضه انواع سلاح جنگی و شکاری، یک هزار و ۸۸۰ لیتر سوخت قاچاق، ۱۳۲ فقره انواع سرقت و ۶۶۹ لیتر انواع مشروبات الکلی کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی کهگیلویه ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرحهای مختلف انتظامی از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرائم و ناهنجاری اجتماعی در شهرستان از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع داده تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود
















