تاریخ : جمعه, ۱۰ مرداد , ۱۴۰۴ 7 صفر 1447 Friday, 1 August , 2025
10
به نگارش امین بیرقدار

وظیفه افراد در کنترل ویروس کرونا

  • کد خبر : 4300
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
وظیفه افراد در کنترل ویروس کرونا

هرگونه کوتاهی و سهل انگاری در راستای مقابله با ویروس کرونا چه از سوی مردم و چه از سوی مسئولان عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

 

 

 

از سال۹۸ که با ورود ویروس کرونا به چرخه زندگی بشر ، فصل جدیدی از جهان امروز گشوده شد این مهمان ناخوانده خیلی از امور روزمره زندگی ما را تحت تاثیر قرار داد و علی رغم پافشاری ما برای حفظ عادات گذشته ، بر ما پیروز شد.

 

با تهاجم همه جانبه این ویروس به زندگی بشر امروز هیچ کشوری در هیچ کجای دنیا وجود ندارد که عاری از این ویروس باشد. علی رغم تلاش  بشر برای شکست این ویروس داروی موثر و بدون اسیب بر درمان آن به صورت صد درصد حاصل نشده است.

 

با گسترش این ویروس در وهله اول انگشت اشاره به سمت دولتمردان و سیاستمداران رفته و مطالبه عمومی مردم از دولتمردان به کارگیری همه توان و ظرفیت ها و تهیه واکسن برای بازگرداندن سلامتی و ایمنی به زندگی بشر بود. اما تجربه این مدت به ما ثابت کرد که حل این بحران تنها با سیاست گذاری و تصمیم سازی سیاستمداران و دولتمردان موثر نیست و این خود ما هستیم که می توانیم نقش کلیدی را در غلبه بر این ویروس بازی کنیم.

شاید یکی از درس هایی که ویروس کرونا برای بشر در قرن ۲۱ به همراه داشت این بود که در جهان امروز دیگر سیاستمداران و دولتمردان توان رویارویی با بحران ها را به تنهایی ندارند و این ما هستیم که برای ساختن جهانی سالم تر، پاک تر و ایمن تر باید به میدان آمده و مسئولیت های خود را در قبال محیط زندگی خود و مردمانی که روز خود را در کنار آنها می گذرانیم بپذیریم.

 

هرگونه کوتاهی و سهل انگاری در راستای مقابله با ویروس کرونا چه از سوی مردم و چه از سوی مسئولان عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

 

هر فرد ایرانی در جامعه وظیفه دارد پروتکلهای بهداشتی را برای حفظ سلامتی خود و سایر شهروندان رعایت کند. با توجه به تاثیری که رعایت پروتکلها در پیشگیری و کاهش این بیماری دارد امروز هر شهروند وظیفه سنگینی برای توجه به پروتکل های بهداشتی دارد.برای مبارزه با این ویروس همه ما وظیفه داریم چه در بعد فردی و چه در بعد اجتماعی به پروتکل های بهداشتی توجه کنیم.

کادر درمانی که در بیمارستان ها و مراکز درمانی با ایثار و از خودگذشتگی در خط مقدم مبارزه با این ویروس قرار دارند، به مشارکت مردمی برای شکست این ویروس نیاز دارند و این کادر درمان تاب و تحمل این همه مرگ و بستری را ندارند

ما در هر سطحی که تاثیرگذار هستیم باید رعایت پروتکلها را در اولویت قرار دهیم.

 

برای غلبه بر ویروس کرونا همه باید استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیریم.

 

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط گسترش ویروس کرونا امری اجتناب ناپذیر است‌ و در اصل استفاده از ماسک جز حقوق اجتماعی افراد محسوب می شود.

 

افرادی که به پروتکل های بهداشتی بی تفاوت هستند سلامت خود و جامعه را به خطر می اندازند. زمانی که یک فرد از ماسک استفاده نمی کند نه تنها سلامت خود بلکه سلامت سایر افراد را نیز به خطر می‌اندازند.

 

ممکن است یک فرد ناقل ویروس بوده و با رفت و آمد و تعامل بدون ماسک دیگران را نیز مبتلا کند. این بیماری تمام شدنی نیست مگر اینکه استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیریم.

 

در این شب و روزهای محرم و به حرمت این ایام که شده از امار مرگ و میر این روزها درس عبرت بگیرم جامعه و خانواده های خود را به سوگ و غم ننشانیم

 

جای تاسف و غم انگیز است در این برهه از زمان و ایام تعطیلی که این ویروس منحوس باعث شده دل به جاده زدیم و به تفریح میرویم و به عاقبت کار خود نمی اندیشیم تا زمانی که خود یا افراد وابسته رو برتخت های بیمارستان نظاره کنیم و شاهد مرگ عزیزان خود باشیم

بیاییم حال که دولتمردان در فکر ما نیستند ودر تهیه واکسن ناتوان و درمانده هستند خود در فکر خانواده و عزیزانمان باشیم

 

به امید رهایی جهان از این ویروس منحوس

امین بیرقدار

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=4300
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای وظیفه افراد در کنترل ویروس کرونا بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها
احسان تابش نژاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ اورژانس پیش بیمارستانی بازتاب فردا بازدید معاون عمرانی استاندار بیمارستان امام خمینی دهدشت جام_رسانه_امید جام رسانه امید،تیم شهید برفی پور،قله پیشرفت،پیشرفت دنا،پیشرفت کهگیلویه جهانبخش وحدت نژاد حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دهدشت دیشموک سید ایرج کاظمی جو،بازتاب فردا،فرماندار کهگیلویه سید حمزه محقق،فرمانداری کهگیلویه ،بازتاب فردا شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه شهردار دهدشت شهرداری شهرداری دهدشت شهرستان کهگیلویه شورای شهر دهدشت شیوع کرونا ضامن فر،بازتاب فردا،شرکت شهرک های صنعتی،کهگیلویه و بویراحمد فرماندار فرماندار کهگیلویه مجید پارسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه معاون عمرانی استاندار نماینده کهگیلویه بزرگ پیام تبریک پیام تسلیت پیشرفت_ایران پیشرفت_کهگیلویه_و_بویراحمد چرام کرونا کهگیلویه کهگیلویه و بویراحمد گچساران یاسوج یدالله رحمانی،بازتاب فردا،استاندار کهگیلویه و بویراحمد