به گزارش بازتاب فردا ، طی حکمی از سوی اسدالله غلام پور ، مدیر عامل پتروشیمی مروارید، حسین تابش نژاد را بعنوان سرپرست مجتمع پتروشیمی مروارید در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی منصوب شد .
در بخشی از این حکم آمده است؛ نظر به تعهد وتخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی در طول دوران حضور در واحدهای مختلف شرکت وبا در نظر گرفتن تعالی سازمانی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مجتمع پتروشیمی مروارید منصوب می گردید.
تابش نژاد از فرزندان کهگیلویه و بویراحمد ، پیش از این سمتهای رئیس بهره برداری ، کشیک ، سوپروایزر واحد ، سرپرست شیفت و رئیس واحد اتیلن را در این مجتمع تولیدی عهده دار بوده و با شایستگی های که داشته ، توانسته پله های ترقی را در این پتروشیمی طی کند.
گفتنی است فرایند پتروشیمی مروارید همانند پتروشیمی گچساران بوده که خوراک اتان به محصول با ارزش اتیلن تبدیل میشود.
در صنعت پتروشیمی از محصول اتیلن بعنوان محصول مادر یاد شده است.
بازتاب فردا این انتصاب را تبریک عرض نموده و برای ایشان در مسولیت جدید آرزوی توفیق روز افزون دارد.