بازتاب فردا : تعریض محور دهدشت به کلایه با هدف ایمن سازی از دیگر پروژهها بود که مورد بازدید قرار گرفت. محققزاده در خصوص این پروژه گفت: فاز یک این پروژه از سه راهی طولیان به سمت کلایه در دست اقدام است ۲۵۰میلیارد ریال اعتبار دارد که به پیمانکار واگذار شده است.
این مسئول بیان کرد: این جاده به عنوان یکی از مهم ترین محورهای بین دهدشت و مرکز استان سالانه محل عبور گردشگرانی است که از استان های مختلفی حضور پیدا می کند و بنابراین لزوم توجه به این مهم از بهترین و مهم ترین توجهاتی هست که از طریق اداره کل راهداری مورد عنایت قرار گیرد
پیمانکار پروژه همچنین با اشاره به اینکه کار از سرعت بالایی برخوردار است افزود : متاسفانه کمبود بودجه و تخصیص اعتبار مانع پیشرفت کار شده است اما با این وجود همه تلاش خود را برای بهره برداری این پروژه در کوتاهترین زمان ممکن انجام خواهم داد .
پیام کیانی ابراز امیدواری کرد: در کوتاهترین زمان ممکن این پروژه به سر انجام برسد .
















