بازتاب فردا/یادداشت ارسالی
به گزارش بازتاب فردا: در شماره ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ این رسانه به معرفی سه گانه بانک مسکن، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تعیین نقش آنها در «عدم تحرک نهضت ملی مسکن» در استان پرداخته شد.
در مقاله مورد نظر به مدت انتصاب و فعالیت روح اله عمادی و دو مدیر دیگر از از دو ضلع دیگر این مثلث اشاره شد.
حالا اکبر نیکزاد رییس بنیاد مسکن انقلاب کشور، روح اله عمادی را مدیر جوان و جهادی خوانده و به سمت مدیرکلی خوزستان منصوب کرده است.
گویا آنگونه که از شواهد بر می آید یکی از نقاط قوت شورای تامین مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد که «گل» آنها بود، باید در استان خوزستان افتخارآفرینی کند. امید است نماینده شایسته ای برای خدمت در استان لاله های سرخ باشد.
خبرگزاری فارس می گوید مسوولین استانی از عملکرد این مدیر رضایت داشته و از قول اکبر نیکزاد روایت می کند که یکی از دلایل جابجایی عمادی از کهگیلویه و بویراحمد به خوزستان این بود که اولا استان خوزستان را به خوبی میشناخت دوم اینکه از مدیران توانمند و جهادی بوده که کار خود را به خوبی میداند و برای خدمت شب و روز نمیشناسد.
حالا کهگیلویه و بویراحمد مانده است و مدیرکل جدید و البته مدیرانی که از قبل بوده اند. باید منتظر بود و دید پای لنگ طرح نهضت ملی مسکن از کدام اداره و یا بانک بیرون می آید. آتل بندی است و به شکسته بند احتیاج دارد. استاندار محترم حالا بیشتر از گذشته مزه تنهایی در نهضت ملی را خواهد چشید، باید یک تنه جهاد کند و مقابل کاستیها بایستد، در غیاب «گل» استان، بزودی و با سفر ریاست محترم جمهور، تکلیف «پوچها» هم معلوم می شود.
کاش می شد «پوچها» یعنی همین مدیران ضعیف را می بردند حتی به قیمت پیشرفتشان در استان های بزرگ تر و «گلها» را برای خودمان یعنی همین استان محروم جا می گذاشتند!