هوای تازه در استان کهگیلویه و بویراحمد/ارسالی از مخاطب
با مراجعه به سایت هیبنا؛ پایگاه خبری بانک مسکن تنها بانک تخصصی مسکن می خوانید:
واحدهای باقیمانده مسکن مهر آذربایجان غربی تعیین تکلیف خواهد شد
ارائه تسهیلات ارزان قیمت به ساکنین بافتهای فرسوده گلستان
پیگیر افزایش سقف تسهیلات پروژههای نهضت ملی مسکن در استان زنجان هستیم
معرفی۲۰ هزار و ۲۰۰ پرونده ساخت واحد مسکونی در خوزستان به بانک مسکن
ساخت شهرهای جدید در هرمزگان با نگاه توسعه اقتصادی سواحل جنوبی
کلنگ زنی ۶۵۰ واحد مسکونی ویلایی نهضت ملی مسکن شهرستان دهلران استان ایلام
برگزاری قرارگاه مرکزی مسکن برای رفع مشکلات طرح نهضت ملی در خوزستان
و استان محرومی که خبری از آن نیست «کهگیلویه و بویراحمد»
طرحی که می توانست بیش از ۵۸۰۰۰ نفر و احتمالا سرپرستهای خانوار را خانه دار کند و شهرهایی که میشد شکوفا شوند، کسب و کاری که رونق می گرفت و اشتغالی که ایجاد می شد، تسهیلاتی که قرار بود ۱۸ درصد باشد و هم اینک زمزمه های ۲۳ درصدی آن به گوش می رسد، زمانی که از دست می رود و اعتباری که جذب نمی شود، طرح نهضت ملی مسکن
مدیرانی که باید سریعتر اقدام و عمل کنند و با هم افزایی از پاس کاری و مقصر جلوه دادن یکدیگر یپرهیزند. سکان هدایت ادارات کلیدی بانک مسکن- راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در اختیار کیست؟
در این نوشته به وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان می پردازیم.
محمد اکبری: منصوب در دولت تدبیر و امید و اینک مسوول امید و ناامیدیهای شهروندان کهگیلویه و بویراحمد
تاریخ انتصاب آبان ماه ۱۳۹۹ تنها چندماه قبل از شروع به کار دولت مردمی سید ابراهیم رییسی
مدیری که بدون سابقه مدیریتی و تنها با سوابق عملیاتی وارد بانک مسکن شد و تکیه بر صندلی مدیران باسابقه ای همچون مهدی آلوردی زده است.
محمد راستا: آن یکی محمد مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد و وارث پژمان نیک اقبالی
تاریخ انتصاب اردیبهشت ۱۴۰۱
قبل از آن معاونت ساخت و توسعه راه و شهرسازی استان
از لحظه ورود به ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان در کمتر از یک سال گذشته درگیر پروژه های نهضت ملی شد.
روح اله عمادی: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد جانشین اسماعیل باقری
تاریخ انتصاب شهریور ۱۴۰۱
کمتر از ۹ ماه از مدت انتصابش می گذرد و واحدهای تکلیفی که به گفته خود با موفقیت احداث شده اند..
این سه نفر و شاید بزودی « آن سه نفر » ارکان اساسی شورای تامین مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد و مجریان طرح نهضت ملی مسکن در این استان می باشند.
طرحی که سهم استان در آن احداث ۴۰ هزار واحد مسکونی در طول ۴ سال دولت انقلابی سید ابراهیم رییسی است.. و شاید آرزوهایی که بر باد خواهند رفت.. البته اگر در روی همین پاشنه بچرخد.
نگاه آماری و به دور از دغدغه مدیران آفت این روزهای استان است. از قرار معلوم همه وظایف خود را به خوبی انجام داده اند پس ایراد کار کجاست؟ چرا مردم احساس نمی کنند؟
ترفندهایی مانند آمارسازی بانک،احتساب وام های روستایی در زمره طرح های مسکن ملی و نهضت ملی مسکن،محاسبه چندباره قراردادهای تسهیلات مشارکت و فروش اقساطی همان تسهیلات دیگر نخ نما شده است حتی اگر آمارها را در اعداد چند رقمی ضرب کنیم هنوز عقب هستیم.
به گفته مسوولان اداره کل راه و شهرسازی، متقاضیانی که تاکنون در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کردهاند ۵۹ هزار و ۵۸۷ نفر هستند که از این میان، وضعیت ۱۷ هزار و ۴۷۶ نفر در استان تأیید شده است. سه هزار و ۶۰۸ نفر از این افراد افتتاح حساب کرده و طرح برای آنها تعریف شده است.
جدای از آورده نقدی که مشتریان به حسابهای خود واریز می نمایند و صرف تجهیز منابع بانک ها و در راس آنها بانک مسکن می شود معلوم نیست تا کنون چه مقدار از تسهیلات بانکی به این مشتریان پرداخت شده است اما به نظر نمی رسد حتی نیمی از تایید شده ها تسهیلات خود را دریافت کرده باشند.
مشکلات مطرح شده توسط مسولان ذیربط به نبود زمین و عدم همکاری بانکها خلاصه می شود به زبان بهتر «یعنی هیچ»
مکاتبه با وزارتخانه ها و ادارات مرکز بدون رایزنی و جلب نظر سیاستگذاران و البته بدون خروجی تنها اقدامات مدیران سه گانه بوده است. به راستی مگرهمین طرح در سایر استانها اجرا نمی شود؟
مباحث مربوط به صدور پروانه های ساختمانی ،فعالسازی پروژه ها، تهیه زمین و تامین اعتبار و تسهیلات بانکی باید سریعا در دستور کار قرار گیرد.
وضعیت زیست محیطی و جلوگیری از تبدیل جنگلها و مراتع که ریه های کره خاکی هستند به زمینهای مسکونی و در عین حال یافتن سریع راه حلها، اقدام فوری در خصوص جذب و تامین اعتبار تسهیلات بانکی به جهت جلوگیری از کاهش سهمیه استان در این طرح و طرحهای ملی آینده از اهم موارد قابل پیگیری در این روزها می باشد.
تحرکی که بواسطه انتشار خبر سفر قریب الوقوع ریاست محترم جمهور به استان ایجاد شده، می بایست ادامه داشته باشد و به شرط بقا مسولین مربوطه فروکش نکند.
برگزاری جلسات شورای تامین مسکن استان در محل پروٰژه ها می تواند کمک شایانی به پیگری مدیران در طرح نهضت ملی مسکن و برخاستن از خواب «نوشین بامداد رحیل» نماید.
اگر مدیران بانکی از بگیر و ببندهای حساب مشتریان و تسهیلات گیرندگان خود برای کارنامه سازی و ایجاد سوابق بانکی رهایی یافته و دچار روزمرگی و پشت میز نشینی نشوند شاید بتوان با مدیریت استاندار محترم و واحدهای اقتصادی عقب افتادگی ها را جبران نمود.
سوالی که مطرح می شود این است:
آیا مدیران موجود همکاری لازم را با استاندار خواهند داشت؟ و آیا دولت به مدیران کنونی برای جلب رضایت مردم فرصت خواهد داد؟
تنها اطلاع رسانی مدیران به مراکز و وزارتخانه های خود کافی نبوده و اقدام عملی لازم است ..
به هر روی شورای تامین مسکن استان نیازمند هوای تازه است چرا که
آه اگر آه تو و ناله اگر ناله من
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است..
ارسالی از مخاطبین