تاریخ : چهارشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۲ 17 جماد أول 1445 Wednesday, 29 November , 2023
1

کاش قول این یکی را هم از رئیس‌جمهور می‌گرفتیم!

  • کد خبر : 11671
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۳:۱۲
کاش قول این یکی را هم از رئیس‌جمهور می‌گرفتیم!
بالگرد امدادی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد بر اثر نقص فنی سقوط کرد.

بازتاب فردا،خوشبختانه کسی در این حادثه آسیب جدی ندید اما تنها وسیله امداد هوایی اورژانس استان از دست رفت.

این بالگرد امدادی عمری بالای ۵۰ سال داشت و سالها بود ناجی جان بیماران مختلفی در سراسر استان بود.

اهمیت بالگرد در کهگیلویه و بویراحمد به خاطر شرایط جغرافیایی خاص استان و وجود مناطق متعدد صعب العبور آن است.

چند نکته در اینجا قابل توجه است:

اول اینکه چرا بالگردی با این قدمت همچنان در سخت ترین شرایط جغرافیایی کشور باید استفاده می‌شد، مگر جان سرنشینان آن مهم نبود؟ جای شکرش باقی است که تاکنون کسی را به کام مرگ نکشانده است!

نکته دیگر اینکه چرا نباید اورژانس به بالگردهای بیشتری مجهز شوند؟ استان با این وسعت و سخت‌گذری و همچنین تعدد حوادث الزام می۲کند در تجهیز اورژانس به این امکان تلاش بیشتری شود.

نکته آخر اینکه ای کاش حالا که رئیس جمهور و وزیر راه شخصاً در استان حضور داشتند و در جریان این موضوع بود قول ۱۰۰ درصدی برای تجهیز اورژانس استان به یک بالگرد امدادی به روز را می‌گرفتیم.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=11671

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0