تاریخ : پنج شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳ 4 جماد ثاني 1446 Thursday, 5 December , 2024
9

میراث دولت‌های گذشته برای دولت سیزدهم در کهگیلویه و بویراحمد / ۱۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام!

  • کد خبر : 2897
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
تعداد پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام در کهگیلویه و بویراحمد ۱۵۰۰ مورد است، پروژه‌هایی که میراث دولت‌های گذشته برای دولت آینده است.

به گزارش پایگاه خبری بازتاب فردا: کهگیلویه و بویراحمد استانی کوچک و جمع و جور اما سرشار از پتانسیل و ظرفیت است و اگر کمی بیشتر از آنچه هست مورد توجه قرار می‌گرفت شاهد این همه محرومیت در استان نبودیم.

به گفته خود مسئولان و آنانی که در این استان دستی بر آتش دارند کهگیلویه و بویراحمد ۱۵۰۰ پروژه عمرانی نیمه تمام دارد که این تعداد آمار و ارقام میراث گذشتگان برای دولت آینده است.

دولت سیزدهم که به فضل الهی دولت خدمتگزار مردم خواهد بود، علاوه بر اینکه تمام هم و غم خود را برای رفع مشکلات و معضلات اقتصادی و معیشتی مردم خواهد گذاشت باید نیم نگاهی هم به پروژه‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد داشته باشد.

ابر پروژه‌ها و پروژه‌هایی که اگر بخشی از آن به نتیجه برسد می‌تواند از جمعیت بیکاران و آمار بیکاری ۱۰.۹ درصد در کهگیلویه و بویراحمد ۷۱۳ هزار و ۵۰ نفری بکاهد.

 

پروژه پاتاوه_ دهدشت؛ ابر پروژه‌ای که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۷۳ به کهگیلویه و بویراحمد است،این پروژه ۱۳۶ کیلومتر طول داشته و با بهره‌برداری از آن شاهد کاهش ۲۰۰ کیلومتری مسافت بنادر جنوبی به مرکز کشور خواهیم بود.

بهره‌برداری از این پروژه موجب خروج شهرستان کهگیلویه از بن‌بست و بهره‌مندی ۱۰۰ روستای در مسیر این پروژه از جاده خواهد شد اما وعده‌ و وعیدهای امروز و فردای دولتی‌ها برای بهره‌برداری از این پروژه‌ مردم را کلافه کرده است.

پروژه‌ای که قرار بود در هفته دولت و دهه‌ فجر سال‌های ۹۸ و ۹۹ به بهره‌برداری برسید به خرداد امسال موکول شد و حالا خبر می‌رسد وعده بهره‌برداری در خرداد به تعویق افتاده تا این پروژه پیر ۲۷ ساله با نزدیک شدن به روزهای پایانی دولت به دولت بعدی ارث برسد.

پروژه راه‌آهن یا سوج_ اقلید؛ ابر پروژه‌ای که می‌تواند نقش مهم و حیاتی در توسعه کهگیلویه و بویراحمد داشته باشد،این پروژه اردیبهشت سال ۸۴ در سفر دولت نهم به کهگیلویه و بویراحمد کلنگ‌زنی شد و با گذشت ۱۶ سال نیمه‌تمام مانده و نیازمند توجه دولت آینده است.

 

سد تنگ سرخ؛ سدی که ۲۳ آذر سال ۹۰ با هدف تامین آب شرب شهرهای یاسوج، مادوان و اراضی کشاورزی و صنعت کلنگ‌زنی شد و همچنان در پیشرفت‌ ۲۷ درصدی دست و پا می‌زند.

پروژه آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ؛ آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر گرمسیری دهدشت، سوق، چرام و لنده مدت چهار سالی است که آغاز شده و طی این مدت تنها ۳۱ درصد پیشرفت داشته تا کام مردم این منطقه همچنان تشنه باشد.

پروژه ملی مجتمع فرهنگی هنری یاسوج؛ پروژه‌ای که در سال ۸۳ تعریف و در سال ۸۷ کار احداث آن در زیربنای ۲۴ هزار متر مربع در سه فاز پیش‌بینی شد اما این پروژه که در ورودی شهر یاسوج در کنار پل بشار است بعد از گذشت ۱۳ سال همچنان یک اسکلت فلزی است و چهره پایتخت طبیعت ایران را مخدوش کرده است.

 

مجتمع تفریحی، تجاری و رفاهی تامین اجتماعی یا سازه نارنجی معروف یاسوج که سال ۹۵ کلنگ‌زنی شد و در حد گودبرداری ماند و به دلیل اینکه تامین اجتماعی پای کار نبود رها شده است.

موارد بالا تنها بخشی از ۱۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام در کهگیلویه و بویراحمد است و چهار خطه شدن جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد، پروژه‌های اقتصادی و عمرانی نیمه‌تمام در گوشه گوشه این استان همه میراث گذشتگان برای آیندگان است.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=2897

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
برچسب ها