تاریخ : پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ 13 ذو القعدة 1444 Thursday, 1 June , 2023

اخبار ویژه

برگزاری ویژه برنامه “شاهنامه نبشت” در دهدشت/برپایی نمایشگاه اثار هنرمندان خوشنویسی بلادشاپور در تهران/حکایت تغییر کلمات از محفل های دوستانه تا پشت تریبون ها چیست!!؟ تقدیر رئیس سینمایی کشور از “مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان دستگاه برتر در ارزیابی عملکرد ۱۴۰۱ استانها در سطح کشور تقدیر رئیس سینمایی کشور از “مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان دستگاه برتر در ارزیابی عملکرد ۱۴۰۱ استانها در سطح کشور ضرب‌العجل معاون عمرانی استاندار برای مدیران بانکی کم‌کار/بانک‌ها در ۶۰ روز گذشته هیچ تکانی نخوردند ۳۰ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر در کهگیلویه برگزار می‌شود بررسی و ارزیابی آلاینده ها در صنایع جدید پتروشیمی در کهگیلویه (واحد تولید اوره و آمونیاک) بخش اول : دیدگاه محیط زیست ( آلایندهای هوا و منابع آب ) تشییع با شکوه مردی از جنس غیرت/ تقدیر خانواده مرحوم بدره از محبت کم نظیر مردم پیام تبریک نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در پی صعود تیم فوتبال زیر ۱۸ سال شاهین بهمئی به لیگ برتر

11

دادستان نظامی استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

  • کد خبر : 3636
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
دادستان نظامی استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

در مراسمی با حضور مسئولان قضایی، سیاسی و نظامی انتظامی استان دادستان نظامی استان معرفی شد.

بازتاب فردا٠/در مراسمی با حضور مسئولان قضایی، سیاسی و نظامی انتظامی استان دادستان نظامی استان معرفی شد.

 

به گزارش فانوس زاگرس به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در آیینی که بصورت ویدئو کنفرانش در سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور و استان برگزار گردید ستار طالبی پور بعنوان دادستان نظامی استان معرفی و از خدمات ایمان حیدری دادستان قبلی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در این آیین علیرضا شیخ علی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان در سخنانی اظهار کرد: رسیدگی به تظلمات و شکایاتی که مردم و نیروهای نظامی و انتظامی از فرماندهان دارند، وظایف دادستان نظامی است.

 

شیخ علی در ادامه با بیان اینکه، نیروهای مسلح آرامش و امنیت را به جامعه تزریق و به مردم هدیه می دهند، گفت: هدف نیروهای مسلح ایجاد آرامش و امنیت در جامعه، و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

 

این مقام قضایی افزود: با این همه خدمات نیروها، اما برخی اوقات اتفاقاتی رخ می دهد که لازم است به شکایات و دادخواهی ها رسیدگی کنیم.

وی تأکید کرد: رسیدگی به تظلمات مردم و نیروهای مسلح، برای اجرای عدالت است و تلاش های ارزنده را تحت الشعاع قرار نخواهد داد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: دادستان نظامی استان مدعی العموم جامعه و نیروهای مسلح است و لازم است دقت کند، خیلی از جامعه و مردم و شکات، از حق خود محروم نشوند.

شیخ علی در پایان گفت: در اجرای قانون، نشاط و شادی را به جامعه تزریق و حداقل دافعه و حداکثر جاذبه را داشته باشیم.

در ادامه سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در سخنانی، خدمات انجام شده در استان را مرهون انقلاب و جمهوری اسلامی ایران عنوان و در خصوص پیشرفت هایی که به برکت انقلاب در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده اظهار کرد: فرزندان این استان به برکت انقلاب، هیچ قله ای از علم و موفقیت نیست که به آن دسترسی پیدا نکرده اند.

ملک حسینی با اشاره به طرح تحول در قوه قضائیه گفت: با اجرای این طرح در استان و ریاست فعلی دادگستری استان و تلاش برای انتصاب نیروهای جوان در مناصب قضایی، میانگین سنی مسئولان قضایی استان ۳۵ سال است.

وی افزود: در این دوره شاهد ارتقاء رضایت مندی مردم و کیفیت در دادگستری استان هستیم.

سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در پایان اظهار داشت: دستگاه قضایی استان، ضابطین را جدا از خود نمی داند، چون همه سربازان یک نظام بوده و هر یک وظیفه ای داریم.

در این آیین ستار طالبی پور که پیش از این سمت معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان را بر عهده داشت، به عنوان دادستان نظامی استان معرفی گردید.

 

لازم به ذکر است ایمان حیدری نیز به عنوان دادستان نظامی استان چهار محال و بختیاری منصوب شده است.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=3636

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0