بازتاب فردا/فاز پنجم گازرسانی به دیشموک و چاروسا با حضور احمدزاده استاندار، مسئولان استانی و شهرستانی کلنگ زنی شد
به گزارش بازتاب فردامدیرعامل شرکت گاز استان در این آیین گفت: به برکت نظام جهموری اسلامی و دولت انقلابی سیزدهم، ۶۳ روستای دیشموک و چاروسا از نعمت گاز برخوردار می شوند.
بهادر افزود: این طرح با اعتبار۸۰۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شده است که با بهره برداری از این پروژه ۴ هزار و ۱۵۶ خانوار از نعمت گاز برخوردار و موجب حفاظت طبیعیت بکر منطقه می شود.
وی با اشاره به اینکه متراژ طرح ۲۰۱ کیلومترشبکه گذاری و پلی اتیلن، ۲ مورد ایستگاه TBS و یک ایستگاه برق رسانی و حفاظت کاتدیکCPS بوده تصریح کرد: تاکنون ۱۸ روستا با ۲۵ درصد پیشرفت کاری با متراژ ۵۵ کیلومتر شبکه گذاری فلزی و پلی اتلین انجام شده است.
بهادر با اشاره به اینکه تا کنون ۸۶ درصد شهرستان کهگیلویه از نعمت برق برخوردار شدند و با اجرای ۱۴ درصد باقی مانده تا پایان سال کهگیلویه شهرستان سبز خواهد شد، گفت: به همت کارکنان شرکت گاز و همکاری مردم محلی بخش داری منطقه این پروژه را تا پایان اسفند ۱۴۰۱ است به بهره برداری خواهد رسید.
وی در پایان ابراز امید واری کرد:با همکاری محیط زیست و منابع طبیعی معارضاات محلی، حل شده و بدون مشکل این پروژه روند خود را طی کند و در زمان مقرر به بهره برداری برسد.