بازتاب فردا/امام جمعه دهدشت بازخواست انسان بعد از نماز را زکات عنوان کرد و گفت:قبل از اینکه بشریت مسیله مالیات را مطرح کنداسلام برای تعادل اقتصادی و تنظیم بخشی اقتصاد جامعه مسیله زکات را مطرح کرده است.
حجت الاسلام وحدانی فر در جلسه شورای زکات از طهارت روح، آمرزش گناهان، قرب الهی بعنوان اثار فردی یاد کرد و گفت: رشد و نمو مال از جمله اثار اقتصادی زکات است.
وی بیان کرد: اگر با نگاه مادی زکات را نگاه کنیم نگاهی ظاهری است که با نگاه و بنای خداوند تفاوت بسیاری دارد.
وی به تفاوت فراوان زکات و خمس با مالیات اشاره کرد و گفت:مالیات یک مسیله مدنی است و در همه کشورها از مالیات بعنوان یک قانون مدنی استفاده میشود.
امام جمعه دهدشت خمس و زکات را یک تکلیف شرعی دانست و گفت: فلسفه مسلمانی ما عمل به احکام الهی است، هرچند زکات یک مسیله درون اسلامی نیست بلکه در مسیحیت و یهودیت و تمام جوامع دینی خدای رحمان مباحث دینی را دیده است و وجود دارد.
حجت الاسلام وحدانی وجود زکات برای اقتصادجامعه اسلامی را ضروری دانست و گفت: فقیر و غنی باید بتوانند در کنار هم زندگی کنند
وی خواستار تبیین احکام اسلامی از جمله زکات شد و بیان کرد: با برنامه ریزی برای نهادینه کردن زکات و فطریه تلاش کنیم
وی اضافه کرد:با یک نگاه علمی و تاریخی می بینیم در طول تاریخ تشیع هیچ موقع شیعه به این اندازه در قدرت نبوده است و اسلام عزیز حامی نداشته است.
وحدانی فر زکات را یک شاخص در نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار مبارزه با فقر زکات است و باید به سمت و سوی پرداخت زکات حرکت کنیم.
وی ابراز کرد: زکات در واقع از بین بردن وابستگی به مال دنیاو طیب کردن جان و روح است، و همه تکلیف شرعی در مقابل توجه و تبلیغ به احکام الهی داریم.
وی تاکید کرد: برای مسیله عید فطر امسال کمیته امداد و مجموعه بهزیستی برای جمع اوری زکات برنامه ریزی کنند.
خطیب نماز جمعه دهدشت با بیان اینکه کسی که تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی است فقیر نیست گفت: کسانیکه عضو این نهادها می باشند با مصادیقی عضو شدند و فقیر هستند اما برای پرداخت زکات باید فقیر مطلق باشد نه فقیر مصداقی و ما باید در پردخت فطریه دقت لازم را داشته باشند.