تاریخ : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ 28 شوال 1446 Saturday, 26 April , 2025
10

دیدار مجمع نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

  • کد خبر : 1621
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
دیدار مجمع نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد با سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

بازتاب فردا/مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد با سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار سید محمد موحد نماینده مردم شریف کهگیلویه،بهمئی، چرام و لنده با تشکر از سید عباس صالحی نقش این وزارتخانه را بسیار تاثیرگذار دانستد.

موحد با اشاره به ظرفیت های شهرستان بهمئی گفت: فرهنگسرای شهر لیکک و سینمای این شهر نیازمند تخصیص اعتبار ویژه جهت تکمیل و بهره برداری است.
وی با اشاره به برگزاری شب‌های شعر بلادشاپور که هرسال بصورت ملی در شهر تاریخی دهدشت برگزار می شود، گفت این رویداد بزرگ نگاه ویژه وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی را می خواهد.

نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: با توجه به مشکلات و آسیب های اجتماعی در شهر دیشموک عنوان نمود سالانه جشنواره ملی فیلم کوتاه کهگیلویه برگزار می شود و انتظار می رود این جشنواره بدلیل تاثیر گذاری فرهنگی و هنری از جانب وزارت ارشاد حمایت جدی چشود.
موحد با اشاره به اینکه منطقه کهگیلویه زادگاه شاعر و هنرمند کشوری زنده‌یاد حسین پناهی می باشد انتظار داریم اعتبار ملی برای برگزاری جایزه سالانه ملی شعر ونمایش بنام آن هنرمند فقید تخصیص داده شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت با توجه به وسعت شهرستان های حوزه انتخابیه انتظار داریم با تبدیل نمایندگی های فرهنگ وارشاداسلامی چرام و لنده از نمایندگی به اداره و تاسیس نمایندگی در چاروسا ، دیشموک و سوق موافقت شود.
وی گفت: یکی دیگر از مشکلات حوزه کهگیلویه نبود تجهیزات لازم برای تأسیس و راه اندازی دفتر سینمای جوان در این شهرستان می باشد.

موحد تصریح کرد: تکمیل پلاتو و نگارخانه حسین پناهی کهگیلویه با پنجاه درصد پیشرفت فیزیکی یکی دیگر از نیازمندی های جدی بوده که برای بهره مندی جوانان و مردم باید ضمن تامین اعتبار مورد نیاز ، عملیات اجرایی ان سرعت یابد .

وی افزود: اکنون که بنیاد علوی درمناطق محروم درحال خدمت رسانی درحوزه های مختلف میباشد و فرصت مناسب است که وزارت فرهنگ وارشاداسلامی باهمکاری بنیاد علوی نسبت به تعیین اعتبار و سهم مشارکت آن وزارتخانه وساخت مجتمع بزرگ فرهنگی وهنری لنده اقدام عاجل نماید .‌
وی گفت: تجهیز و تعمیر سالن اجتماعات شهید نحوی در فرهنگسرای شماره یک کهگیلویه بخصوص تجهیز سیستم صوتی و تصویری و تغییر سن سالن یکی از دغدغه های مهم هنرمندان شهرستان کهگیلویه می باشد.نماینده شهرستانهای چهارگانه کهگیلویه؛بهمئی ؛چرام ولنده همچنین حمایت مقام عالی وزارت برای تشکیل هیات امنا وتاسیس وراه اندازی خانه هنرمندان کهگیلویه راخواستارشدند.
دکترعباس صالحی ضمن تشکرازحسن نیت وتوجه سیدمحمد موحد نماینده کهگیلویه؛بهمئی؛چرام ولنده به مقوله فرهنگ وهنردراستان تاکید موکد داشتند که خواسته های بحق نماینده کهگیلویه و دکتر روشنفکر نماینده بویراحمد ، دنا و مارگون بررسی ودراسرع وقت نسبت به دغدغه ایشان پاسخ موثر داده شود.

مهدی روشنفک نیز در این نشست  اظهار داشت: تالار فرهنگ و‌ هنر یاسوج سال ۸۷ کلنگ زنی شد و قرار بود ۳ ساله به بهره برداری برسد ولی بعد از ۱۳ سال زیبنده نیست در کنار رود زیبای بشار یک غول آهنی را به حال خودش رها کنند.

وی عنوان کرد: به بهانه چابک سازی ساختار اداری و کوچک تر شدن دستگاه‌های دولتی، سبب شد که مهم ترین و اصلی ترین اداره مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد یعنی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بویراحمد به تعطیلی کشانده شود تا جایی که نظارت بر کار آموزشگاه‌های آزاد هنری، فرهنگی و سینمایی شهرستان تعطیل و به صفر رسیده که انتظار می‌رود ایجاد و راه اندازی این اداره در دستور کار قرار گیرد.

روشنفکر بیان کرد: استقرار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تازه تاسیس مارگون و احداث مجتمع فرهنگی و هنری با توجه به فقر و محرومیت منطقه و همچنین شور نشاط جوانان و نوجوانان و هنرمندان این شهرستان بعنوان یکی از اولویت‌ها و نیازمندی‌های این شهرستان اجرایی شود.

نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: نظر به جمعیت بالای ۳۰ هزار نفر شهر مادوان (حاشیه شهر یاسوج)می طلبد یک فرهنگسرا از اولویت‌های اصلی و مهم وزارت ارشاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری در این شهر باشد.

روشنفکر ادامه داد: حمایت فراگیر و تاثیرگذار از نویسندگان استان کهگیلویه و بویراحمد برای نشر آثار فاخر خود با توجه به عدم استطاعت و توانایی آنها برای نشر آثار ضروری است.

وی یادآور شد: حمایت بیشتر از نویسندگان استان برای تسهیل در خرید کتاب نیز از خواسته‌های هنرمندان استان از مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد است.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=1621

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
برچسب ها
آیین کلنگ زنی احسان تابش نژاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ اورژانس پیش بیمارستانی بازتاب فردا بازدید معاون عمرانی استاندار بیمارستان امام خمینی دهدشت جام_رسانه_امید جام رسانه امید،تیم شهید برفی پور،قله پیشرفت،پیشرفت دنا،پیشرفت کهگیلویه جهانبخش وحدت نژاد حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دهدشت دیشموک سید حمزه محقق،فرمانداری کهگیلویه ،بازتاب فردا شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه شهردار دهدشت شهرداری شهرداری دهدشت شهرستان کهگیلویه شورای شهر دهدشت شیوع کرونا فرماندار فرماندار کهگیلویه مجید پارسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه معاون عمرانی استاندار نماینده کهگیلویه بزرگ واکسیناسیون پیام تبریک پیام تسلیت پیشرفت_ایران پیشرفت_کهگیلویه_و_بویراحمد چرام کرونا کهگیلویه کهگیلویه و بویراحمد گچساران یاسوج یدالله رحمانی،بازتاب فردا،استاندار کهگیلویه و بویراحمد