وی با اشاره به وجود ۳۵ هکتار وسعت بافت تاریخی در استان گفت: با توجه به کمبود نیروی انسانی حفاظت و حراست آن با مشکل مواجهایم.
این مسئول با بیان اینکه بعد از ۲۲ سال بحث عرصه و حریم بافت تاریخی را انجام دادیم از تشکیل هیات راهبری بافت تاریخی بافت تاریخی دهدشت بعد از ۲۱ سال خبر داد و افزود: چندین اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی شدند.
طالبیپور با بیان اینکه برخی از بازیهای بومی در حال منسوخ شدن است که باید ثبت و به آیندگان منتقل شود، گفت:
۳ اثر طبیعی از جمله کوه درش، گردوی مغلولی ثبت جهانی شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری در خصوص آخرین وضعیت موزه یاسوج گفت: موزه شهر یاسوج آماده است در سفر وزیر دو بار از این موزه بازدید شد و آقای ضرغامی دستور داد که ویژه و خاص به موزه استان توجه شود به همین دلیل ۱۱ میلیارد تومان برای کارهای گرافیکی محیطی اختصاص داده شد.
وی با اشاره به حفاریهای غیرمجاز در حوزه میراث فرهنگی گفت: سودجویان ساختمانی را در یاسوج ۱۶ متر چاه حفر کردند که شاید به آثار تاریخی برسند.
طالبیپور در خصوص احداث سد خرسان و از بین رفتن آثار تاریخی و گورستان عیلامیها سادات محمودی گفت: در وزارتخانه درخواست سه جلسه برای سد خرسان با حضور مدیران اصفهان، یزد و کرمان دعوت کردیم که با استقبال مواجه شدیم و وزارتخانه به شدت با احداث سد خرسان مقاومت میکند و اگر قرار است سدی احداث شود باید کاوش انجام گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه تاكنون سه فصل کاوش در سد خرسان صورت گرفته گفت: انتظار میرفت منایع طبیعی و محیط،زیست پای کار بیایند.