تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۲ 20 ربيع أول 1445 Wednesday, 4 October , 2023
10

جریمه یک میلیاردی برای ۱۸۸ واحد صنفی متخلف کهگیلویه

  • کد خبر : 1118
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۵:۵۱
جریمه یک میلیاردی برای ۱۸۸ واحد صنفی متخلف کهگیلویه
رئیس اداره صمت کهگیلویه گفت: از ابتدای آغاز طرح بازرسی نوروزی تاکنون 188 واحد صنفی متخلف شناسایی و بیش از یک میلیارد ریال جریمه شدند

احمد حکیم در گفت‌وگو با خبرنگاران در کهگیلویه اظهار داشت: طرح گشت نوروزی از بازار همزمان با سراسر کشور از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

 

رئیس اداره صمت کهگیلویه افزود: در این طرح ۵ گروه بازرسی از دستگاه‌های نظارتی در دو نوبت صبح و عصر بر بازار نوروز نظارت دارند.

 

وی تصریح کرد: از ابتدای طرح تا کنون ۶ هزار و ۷۴۲ مورد بازرسی از اصناف انجام گرفت که در این بازرسی‌ها ۱۸۸ واحد صنفی متخلف شناخته شده و با تشکیل پرونده برای اعمال قانون به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شده است.

 

حکیم ادامه داد: واحد‌های صنفی متخلف، یک میلیارد و ۱۹۵ میلیون ریال جریمه نقدی شدند.

 

وی به عمده تخلفات صنفی موجود در بازار اشاره کرد و گفت: گرانفروشی، کم فروشی، درج نکردن قیمت، ارائه ندادن فاکتور و رعایت نکردن دستتورالعمل‌های بهداشتی مهمترین تخلفات صنفی است که با متخلفان برخورد‌های قانونی انجام گرفت.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=1118

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0