تاریخ : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ 28 شوال 1446 Saturday, 26 April , 2025
10

بیانیه متفاوت یکی از کاندیداهای انتخابات ششمین دوره پارلمان شهری چرام

  • کد خبر : 1232
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
بیانیه متفاوت یکی از کاندیداهای انتخابات ششمین دوره پارلمان شهری چرام
به گزارش؛علی اصغر نشان زاده مقدم از جوانان تحصیلکرده رشته حسابداری و تجربه یک دهه حضور در پروژه های ملی و شاعری خوش ذوق باارسال بیانیه ای متفاوت از حضور خود در انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر چرام خبرداد که عیناًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً منتشر می گردد.

به گزارش بازتاب فردا؛علی اصغر نشان زاده مقدم از جوانان تحصیلکرده رشته حسابداری و تجربه یک دهه حضور در پروژه های ملی و شاعری خوش ذوق باارسال بیانیه ای متفاوت از حضور خود در انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر چرام خبرداد که عیناًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً منتشر می گردد:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

▪️ چرام ای زادگاه من، امید من، پناه من

تو یک تصویر زیبایی همیشه در نگاه من

*قدم بر خاک پاکت، من به هر لحظه که ‌بگذارم

تمام آن لحظه ها را عاشقانه دوست میدارم

.

با عرض سلام وادب و تبریک عید باستانی نوروز به پیشگاه مردم شریف و نجیب شهر چرام

 

▪️ مهمترین ویژگی و شاخصه انقلاب مردمی سال ۵۷ نسبت به سایر انقلابهای دنیا ( انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب روسیه، انقلاب مائو در چین، انقلاب جنبش ۲۶ ژوئیه کوبا و …) در این نکته هویداست که تنها در انقلاب اسلامی ما بود که شیوه و نوع حکومت پس از سرنگونی رژیم پهلوی به رای و نظر مستقیم مردم گذاشته شد و این یکی از بزرگترین میراث انقلاب اسلامی ایران بوده است که بخشی از این دستاورد دموکراتیک در فصل هفتم قانون اساسی به عنوان شوراهای شهر و روستا تبلور یافته است.

و این فرصت را برای حکومت مردم بر مردم در پایین ترین لایه های اجتماعی- سیاسی فراهم آورده است تا هر شهروندی مطابق با کلام الهی ” وشاورهم فی الامر” و اصل ۵۶ قانون اساسی حق حاکمیت بر سرنوشت خویش را عینیت بخشد.

.

▪️ پیش از بیان انگیزه حضورم در این عرصه، ضمن احترام به شخصیت انسانی تمامی کاندیدای محترم لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که ای کاش بزرگان وزین، اکابر اندیشه، فرهنگیان فرهیخته، و جوانان نخبه در تمامی طوائف و جریانهای سیاسی با هر سلیقه و گرایش فکری افتخار حضور در این عرصه را می دادند و با کاندیدا شدن خویش به صحنه رقابت و صندلی شورا وزانت و اعتبار بیشتر می بخشیدند.

که اگر چنین شرایطی پیش می آمد دلیلی برای حضور خویش در این عرصه نمی دیدم.

.

▪️ سخن گفتن از انگیزه حضور، بسیار کلیشه ای و تکرار مکررات است.

چه قلم فرسایی ها، چه سخنرانی ها و چه سیاه مشق هایی که در باب خدمت نرفته است و تصدیق بفرمائید که امروزه بسیاری از واژه ها بار معنایی خویش را به دلیل جفای جفاکاران و ریای ریاکاران از دست داده اند و دیگر نه دلی می ربایند و نه ذوقی بر می انگیزند.

.

▪️ من نیز با همان دلایل کلیشه ای پا به این عرصه می گذارم اما با معنایی دیگر.

 

ِلذا با علمِ به عمق محرومیت و مظلومیت کهن بوم چرام با پشتوانه ی عِرق و علاقه ی وافر به دیار همیشه سبز چشمه بلقیس و تجربه ی یک دهه حضور در پروژه های بزرگ ملی و آشنایی کامل با مدیریت منابع مالی، مدیریت هزینه ها، بهره وری منابع انسانی و اشراف اکمل به زیر و بم های مسائل مالی، که امروزه یکی از مهمترین محل مناقشات و منازعات شوراها و شهرداری های کشور است و حضور در حوزه های فرهنگ، ورزش و هنر که همواره از دغدغه ها، علایق و فعالیت هایم بوده است، خویشتن را در معرض رای و نظر عموم همشهریان فهیم قرار داده ام.

 

اما در این مسیر با اعتقاد قلبی به حفظ کرامت انسانی و رعایت قوانین و پروتکل های مصوب ستاد کرونا، حاضر نشدم برای هیچ شهروندی حتی اقوام و نزدیکان ایجاد مزاحمت حضوری بنمایم و در جهت حفظ آزادی انتخاب و قرار ندادن مردم در معذورات اخلاقی حتی حاضر به تماس تلفنی با احدالناسی نشده ام، زیرا بر این باورم که در زیست بوم سنتی ما نباید هیچ عزیزی را در تنگناهای عرفی ناصواب مرسوم قرار داد.

.

▪️ بدون شک مردم فهیم و خردورز چرام این حرکت بنده را حمل بر بی اعتنایی، ناپختگی و غرور کاذب نخوانده و از دریچه مدنیّت مدرن به این نوگرایی عملی در ساحت سیاست و اجتماع پاسخی مثبت خواهند داد.

.

▪️ انشاءالله نظرات، ایده ها و برنامه های خویش را در فضاهای مجازی به عرض و سمع همشهریان عزیز خواهم رساند.

.

.

*اگرچه حرف بسیار و درد دل فراوان است

*و شهرم بی دفاع در عرصه امروز استان است

*ولی این شهر را یک قدمت دیرینه همراه هست

*اگرچه ناخوش است امروز، امید ما به فردا هست.

.

.

“علی اصغر نشان زاده مقدم”

کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر چرام

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=1232

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
برچسب ها
آیین کلنگ زنی احسان تابش نژاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ اورژانس پیش بیمارستانی بازتاب فردا بازدید معاون عمرانی استاندار بیمارستان امام خمینی دهدشت جام_رسانه_امید جام رسانه امید،تیم شهید برفی پور،قله پیشرفت،پیشرفت دنا،پیشرفت کهگیلویه جهانبخش وحدت نژاد حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دهدشت دیشموک سید حمزه محقق،فرمانداری کهگیلویه ،بازتاب فردا شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه شهردار دهدشت شهرداری شهرداری دهدشت شهرستان کهگیلویه شورای شهر دهدشت شیوع کرونا فرماندار فرماندار کهگیلویه مجید پارسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه معاون عمرانی استاندار نماینده کهگیلویه بزرگ واکسیناسیون پیام تبریک پیام تسلیت پیشرفت_ایران پیشرفت_کهگیلویه_و_بویراحمد چرام کرونا کهگیلویه کهگیلویه و بویراحمد گچساران یاسوج یدالله رحمانی،بازتاب فردا،استاندار کهگیلویه و بویراحمد