تاریخ : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ 28 شوال 1446 Saturday, 26 April , 2025
13

بازدید سرزده سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از بیمارستان امام خمینی (ره)دهدشت/راه اندازی بخش بستری موقت در اورژانس سرپایی

  • کد خبر : 1904
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
بازدید سرزده سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از بیمارستان امام خمینی (ره)دهدشت/راه اندازی بخش بستری موقت در اورژانس سرپایی
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به صورت سرزده از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) و کلینیک تخصصی در حال ساخت بازدید کردند.

بازتاب فردا/سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به صورت سرزده از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) و کلینیک تخصصی در حال ساخت بازدید کردند.
به گزارش بازتاب فردا به نقل از روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت؛ دکتر علیرضا ملک پور سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با همراهی دکتر توانا مدیر درمان معاونت درمان و سر کار خانم مهندس محمدی مسئول تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان و بازدید از کلینیک تخصصی در حال ساخت دهدشت در جریان روند درمان بیماران کرونایی در قسمت های سرپایی، بستری بیمارستان و ساخت کلینیک تخصصی جدید قرار گرفتند.
دکتر محمد طاهرطیب زادگان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه و سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت درپایان این بازدید، آخرین وضعیت پذیرش، بستری و درمان بیماران کرونایی و روند ساخت کلینیک ‌تخصصی دهدشت توضیحاتی را ارائه دادند.
وی در ادامه در خصوص مشکلات این مرکز درمانی تصریح کردند: در حال حاضر سی تی اسکن بیمارستان با نقص فنی مواجه شده که پیگیری و رایزنی فراوانی در سطح دانشگاه وشرکت پشتیبانی این دستگاه صورت گرفته که انشالله تا کمتر از ۴۸ ساعت آینده مشکل آن برطرف و مجدداً پذیرش بیماران دراین واحد صورت خواهد گرفت.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه اذعان کرد : در حال حاضراز لحاظ میزان سطح اکسیژن برای بیماران بستری، داروهای مهم و حیاتی بیماران کرونایی هیچ مشکلی نداریم و پیش‌بینی‌های لازم در خصوص ادامه این شرایط حاد و بحرانی صورت گرفته و با راه اندازی بخش بستری موقت در اورژانس سرپایی گامی مهم و اساسی در درمان بیماران کرونایی صورت پذیرفته است.
دکتر محمد طاهر طیب زادگان در پایان از تهیه نقشه ساختمان و مکان جدید سی تی اسکن جدید ۱۶ اسلایس و شروع و بازسازی این مکان جدید برای سی تی اسکن در آینده نزدیک خبر داد و در خصوص طرح واکسیناسیون کرونا تاکید کردند که طرح واکسیناسیون کرونا بر اساس سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ برای گروه‌های پیش‌بینی شده از قبیل کادر بهداشت و درمان، حوزه نظام پزشکی شهرستان، پرسنل فوریت‌های پزشکی، بیماران خاص، پاکبانان و کارکنان آرامستانها و جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر در حال انجام و خوشبختانه دوز اول واکسن را دریافت و عده‌ای از آنها در حال دریافت دوزدوم این واکسن هستند.
دکترعلیرضا ملک پور سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت : خدا قوت خدمت همه همکاران مجموعه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه و کادر پزشکی و درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت دارم و از تلاش‌ها و زحمات ارزنده که به ویژه در هفته‌های اخیر با توجه به روند افزایشی بیماران کووید ۱۹ و بیماران بستری در بیمارستان داشته‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم و قدردان خدمات بزرگ این عزیزان هستم.
وی در ادامه در خصوص ضروریت این سفر واهمیت آن اذعان کرد: آنچه که در این سفر ضرورت داشت که بررسی و نتایج آن مطلع شویم یک، مبحث بستری بیماران موقت بود که در طول هفته‌های اخیر تاکید بر آن شد و با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت و درمان، خوشبختانه همکاران درمانی و سرپرست و مدیریت بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت این بخش را در اولین فرصت ممکن راه اندازی کردند که این کار دو ویژگی و مزیت بارز داشت که اولین ویژگی آن روند درمان بیماران زودتر شروع می‌شود و در یک شرایط مناسب‌تری از لحاظ حال عمومی و درگیری ریوی درمان آنها شروع شده است و ویژگی دوم تعداد بیماران بستری دائم ما در بیمارستان کمتر خواهد شد.
وی در ادامه اذعان کرد: با اقدامات صورت گرفته هم بیماران بستری موقت و هم بیماران بستری دائم از اقدامات درمانی مطلوب برخوردارهستند وشرایط نسبت به روزهای ابتدایی الحمدالله بهتر شده و در آن حال حاضر رضایت بیماران بیشتر شده است.
وی در ادامه در خصوص راه اندازی سی تی اسکن جدید تصریح کرد : موضوع دیگری که در این سفر مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرید بحث راه اندازی سی تی اسکن جدید بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت بود که با توجه به اینکه دو فضا قبلا پیش بینی شده بود و نمایندگی دستگاه سی تی اسکن آن دو فضا را مورد تایید قرار نداده بودند فضای دیگری مورد بررسی و بازدید قرار گرفت و به شرکت پیشنهاد داده شد که خوشبختانه با پیگیری‌های مدیرمحترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه و مجموعه مدیریت بیمارستان بعد از تایید نهایی مکان جدید، این دستگاه جدید نصب و راه اندازی می شود و انشاالله هرچه سریعتر آماده بهره برداری و خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان کهگیلویه شود.
وی در پایان در خصوص تجهیزات مورد نیاز، روند ساخت و افتتاح کلینیک تخصصی دهدشت تاکید کرد: تمام تجهیزات پزشکی، اداری، سخت افزاری و نرم افزاری توسط کارشناسان تجهیزات پزشکی و مدیریت کلینیک امام سجاد(ع) مورد بررسی و نیازهای این کلینیک به دانشگاه، ظرف روزهای آینده ارسال و در حوزه‌های مختلف دانشگاه مورد بررسی و تامین و به این کلینیک ارسال خواهد شد.

لینک کوتاه : https://baztabfarda.ir/?p=1904

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
برچسب ها
آیین کلنگ زنی احسان تابش نژاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ اورژانس پیش بیمارستانی بازتاب فردا بازدید معاون عمرانی استاندار بیمارستان امام خمینی دهدشت جام_رسانه_امید جام رسانه امید،تیم شهید برفی پور،قله پیشرفت،پیشرفت دنا،پیشرفت کهگیلویه جهانبخش وحدت نژاد حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دهدشت دیشموک سید حمزه محقق،فرمانداری کهگیلویه ،بازتاب فردا شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه شهردار دهدشت شهرداری شهرداری دهدشت شهرستان کهگیلویه شورای شهر دهدشت شیوع کرونا فرماندار فرماندار کهگیلویه مجید پارسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه معاون عمرانی استاندار نماینده کهگیلویه بزرگ واکسیناسیون پیام تبریک پیام تسلیت پیشرفت_ایران پیشرفت_کهگیلویه_و_بویراحمد چرام کرونا کهگیلویه کهگیلویه و بویراحمد گچساران یاسوج یدالله رحمانی،بازتاب فردا،استاندار کهگیلویه و بویراحمد