به گزارش بازتاب فردا به نقل از فرداد نیوز، پرسنل و مجموعه آتشنشانی، این روزها در آمادهباش کامل قرار دارند و همانطور که معتقدیم پیشگیری بهتر و قطعا کم هزینه تر از درمان است، برآن شدیم تا توصیه و هشدارهای لازمه را در گفتگو با مسئول واحد آتش نشانی دهدشت به سمع و نظر مردم برسانیم.
کاظمی در مورد آمادگی پرسنل آتش نشانی در آستانه چهارشنبه سوری گفت: در شب چهارشنبهسوری، سازمان آتشنشانی در اضطرار ویژهای قرار دارد و ایستگاه ما به طور جدی آماده و گوش بهزنگ هستند. به تمامی نیروهای استراحت هم فراخوان صادر شده و شهر دهدشت را تحت پوشش کامل داریم. آماده باش از یک روز پیش تر از چهارشنبه آخر سال در جریان و از ساعات نیمروزی تا نیمه شب برقرار خواهد بود.»
مسئول واحد آتش نشانی دهدشت افزود: تمرکز رسانه ها اعم از سایت ها تا تلویزیون و حتی نهادهای آموزشی و پرورشی معطوف به پس از بروز حوادث چهارشنبه سوری است که دردی را دوا نمی کند و امید آن داریم طی یکی دو روز آینده نهادهای متولی هشدارهایی به خانواده ها اعلام کنند شاید که بخشی از خسارات احتمالی کم و کمتر شود.
کاظمی در پایان و توصیه به خانواده ها اذعان داشت:از دیگر نکاتی که می توان به آن اشاره داشت توجه بیشتر پدر و مادرها طی این روزهاست تا در این فقره حساسیت بیشتری به خرج دهند چرا که نمی توان تمام نگاه به نهادهایی مانند آتش نشانی، کادر درمان و یا امنیتی و انتظامی برای جلوگیری و یا کنترل اوضاع بود؛ تمام تلاش و تمرکز بر این باشد که اگر قرار بر شادی و جشن است با نظارت پدر و مادرها این مهم صورت گیرد و از همه مهم تر ابزاری که برای جشن پایان سال استفاده می شود، غیرآسیب زا و با نظارت و اطلاع پدر و مادرها تهیه شود و عاجزانه تقاضا داریم خانواده ها از خریدن مواد انفجاری اعم از ترقه ها، فشفشه و … خودداری کنند. امیدوارم چهارشنبه سوری را بدون خطر و شاد پشت سر بگذارید.