تاریخ : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ 16 جماد أول 1445 Tuesday, 28 November , 2023
7

نشست مشترک اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل جدید روابط عمومی استانداری/ تقی زاده: هویت بخشی نیاز اصلی خبرنگاران است

  • کد خبر : 5476
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۵:۰۰
نشست مشترک اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل جدید روابط عمومی استانداری/ تقی زاده: هویت بخشی نیاز اصلی خبرنگاران است
نشست مشترک اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل جدید روابط عمومی و امور بین الملل استانداری استان برگزار شد.

بازتاب فردا•/نشست مشترک اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل جدید روابط عمومی و امور بین الملل استانداری استان برگزار شد.

سید داود موسوی منش، رئیس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: ساختمان خانه مطبوعات نیمه کاره رها شده که از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم نسبت به تکمیل و تجهیز این ساختمان کمک و مساعدت لازم را داشته باشند.

وی افزود: مهمترین مشکل و چالش خبرنگاران استان کهگیلویه و بویراحمد نداشتن مسکن و سرپناه است.

موسوی منش اظهار کرد: این قشر زحمتکش با مشکلات رفاهی و معیشتی زیادی مواجهند که انتظار داریم مسئولان و متولیان امر در خصوص پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، بیمه خبرنگاری حمایت کنند.

وی بیان کرد: به علت کثرت پایگاه‌های خبری در استان کهگیلویه و بویراحمد از متولیان امر در مرکز انتظار داریم با توجه به اینکه این عرصه اشباع شده دیگر مجوز و پروانه جدیدی صادر نکنند.

موسوی منش تاکید کرد: پس از بررسی‌ها و ارزیابی های لازم و دقیق، خبرنگاران عرصه مطبوعات و رسانه های استان پایش خواهند شد تا خبرنگاران واقعی مشخص شوند.

همچنین رضا خردمند، معاون فرهنگی و مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: جوانترین و پویاترین رسانه‌های کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند اما خبرنگاران و رسانه های این استان در زمینه های مختلف تجهیزات، امکانات، رفاهی و معیشتی مظلوم هستند.

وی افزود: هم اکنون ۱۱۴ پایگاه خبری، ۱۴ خبرگزاری، ۶ هفته نامه،۵ روزنامه استانی، ۵۵ روزنامه های کشوری و چند رسانه برخط غیر برخط در این استان فعالیت دارند.

خردمند تصریح کرد: ۹۷ درصد خبرنگاران استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد مسکن، فاقد بیمه خبرنگاری و خودرو هستند که نیازمند حمایت و کمک جدی می باشند.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ساختمان فرهنگی و مطبوعاتی خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد کار بی‌نظیری بود که از سوی استاندار وقت آقای کلانتری انجام شد نیاز به تصریح در تکمیل دارد البته امسال ۵۰۰ میلیون تومان به این ساختمان اختصاص داده شده و در صورتی که تکمیل شود ما اقدام به تجهیز این ساختمان می کنیم.

همچنین عبدالعزیز تقی زاده، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست ضمن تشکر از زحمات مدیرکل قبلی روابط عمومی استانداری گفت: از جنس رسانه هستم به خانه‌ی مطبوعات را خانه خود می‌دانم.

وی افزود: خبرنگاران خوبی ها و بدی ها رو می گویند و بر امور مختلف نظارت می‌کنند.

تقی زاده با بیان اینکه هویت بخشی از نیازهای اصلی خبرنگاران استان کهگیلویه و بویراحمد است، اظهار کرد: باید مشخص شود که به چه کسانی خبرنگار گفته می شود. پیشنهاد می شود که اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان فعالان عرصه خبر و رسانه های استان را پایش کنند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وجود ۱۱۴ پایگاه خبری برای استان کهگیلویه و بویراحمد جای تأمل دارد که البته این مسئله هم یک فرصت و هم یک تهدید است.

تقی زاده خاطرنشان کرد: خبرنگار جایگاه رفیع و ویژه‌ای دارد که البته خبرنگاران استان کهگیلویه و بویراحمد مظلوم هستند.

وی ادامه داد: وابسته به هیچ طریق سیاسی نیستم و در کارم این مسائل را دخیل نمی دهم.

همچنین مرضیه جوشن، عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: باید شان و جایگاه خبرنگاران در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد حفظ شود.

زیبا کرمی، دیگر عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: انتظار داریم که آگهی‌ها در سطح استان ساماندهی شوند و عدالت در توزیع آگهی آن نیز رعایت شود.

عیسی فتحی، یکی دیگر از اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: رسانه های استان بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار گیرند.

وی افزود: نداشتن مسکن بزرگترین چالش جدی خبرنگاران استان کهگیلویه و بویراحمد است که از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم در این زمینه چاره اساسی برای این قشر زحمتکش بیندیشند.

فتحی تصریح کرد: جایگاه رسانه و خبرنگار نسبت به گذشته در استان بهتر شده اما خبرنگاران حرفه‌ای کمترین درآمد و بیشترین استرس و حساسیت را دارند.

این عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کثرت رسانه ها در استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند در رشد و توسعه استان موثر باشد و از جهتی نیز تبعات منفی نیز دارد که می‌توان در جهت ارتقاء کیفی این رسانه تلاش کرد تا نقش موثری تری ایفا کنند.

 

فتحی ادامه داد: خبرنگاران با وجود مشکلات متعدد صنفی خود توانستند با شفاف مسائل و رخدادهای موجود استان به حل مشکلات مردم و اصلاح امور کمک کنند و نقش آنها در این راستا بی بدیل و قابل ستایش است.

این عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از دستگاههای مختلف دولتی و واحدهای صنعتی و مشاغل خصوصی استان انتظار داریم جهت تبلیغات کار، محصول و تولیدات خود از ظرفیت رسانه های استان استفاده کنند.

لینک کوتاه : http://baztabfarda.ir/?p=5476

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0