تاریخ : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ 16 جماد أول 1445 Tuesday, 28 November , 2023
8

معاون امنیتی و سیاسی استاندار:عمل به مر قانون راهگشاست/جابجایی در دولت ها طبیعی است

  • کد خبر : 6318
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
معاون امنیتی و سیاسی استاندار:عمل به مر قانون راهگشاست/جابجایی در دولت ها طبیعی است
طی مراسمی با حضور ائمه جمعه، معاون سیاسی استاندار، شورای اداری و مردم آیین تکریم و معارفه فرمانداران سابق و جدید شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد.

به گزارش بازتاب فردا از کهگیلویه، طی مراسمی با حضور ائمه جمعه، معاون سیاسی استاندار، شورای اداری و مردم آیین تکریم و معارفه فرمانداران سابق و جدید شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد.

سید جواد هاشمی در این مراسم اظهار داشت: هر مسؤولی که منصوب می‌شود برای خدمت باید رفتار و منش خود را به شیوه‌نامه معصومین و دستورالعمل‌های قانون اساسی تطبیق دهد.

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عمل به مر قانون راهگشاست و در اجرای قانون البته افراط و تفریط نباید داشت و از اجرای قانون مطالق سلیقه خود بجد دوری شود.

وی گفت:با تصمیمات به جاو خردمندانه،مشکلات روحی و روانی مردم را ترمیم کنیم نه اینکه با تصمیمات نابجا و غلط برای مردم ایجاد مشکل کنیم.

وی با بیان اینکه با تغییر دولت‌ها جابجایی امری طبیعی است، افزود: رویکردها عوض می‌شوند و باید از نیروهایی که بتوانندهمسو با سیاست دولت پیش بروند استفاده کرد.

هاشمی ابراز امیدواری کرد فرماندار جدید کهگیلویه با روحیه انقلابی برای سرعت بخشیدن به پروژه‌ها تلاش مضاعف داشته باشد و در این مسیر از رهنمودهای ائمه جمعه بهره بگیرد.

وی با اشاره به آسیب‌های تراژدی نامیمون کرونا و اثرات منفی بر اقتصاد و صنعت گفت: می‌طلبد با همکاری همه جانبه با قطع زنجیره از گسترش این ویروس جلوگیری شود.

در این آیین ضمن قدردانی از زحمات یک ساله دارا کریمی‌نژاد، سید عبدالعزیز موسوی با حکم استاندار به عنوان سرپرست فرمانداری معرفی شد

لینک کوتاه : http://baztabfarda.ir/?p=6318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0