بازتاب فردا/در مراسمی که به مناسبت گرامی داشت روز کارگر در اداره برق شهرستان کهگیلویه برگزار گردید کارگران نمونه مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این مراسم که باحضور سید سلیمان کریمی سرپرست اداره تعاون ،کار و رفاه شهرستان ،مدیریت اداره برق،کارکنان و کارگران این مجموعه ؛ به انجام رسید ؛
کریمی ضمن تقدیر از مهندس تابش نژاد جهت برگزاری این مراسم در سخنانی ضمن عرض تبریک روز کارگر ،کارگران را قشر زحمت کش و قابل تقدیر و ستایش جامعه دانست .
وی برق را از ده اختراع برتر جهان دانست و تاثیر آن را در پیشرفت و توسعه دنیا بسیار ارزشمند توصیف کرد .
همچنین ایشان آرامش،چرخیدن چرخ های مختلف جامعه در زمینه های خانوادگی ،اجتماعی و شهری،حمل ونقل و ارتباطات وغیره را مدیون تلاش کارگران زحمت کش اداره برق دانست و تصورجامعه بدون برق و بدون زحمت کشان این اداره را تصوری سخت دانست.