تاریخ : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ 16 جماد أول 1445 Tuesday, 28 November , 2023
12
به قلم سجاد افسر فرهنگی آموزش وپرورش شهر دهدشت؛

افسانه رتبه بندی فرهنگیان…

  • کد خبر : 3640
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
افسانه رتبه بندی فرهنگیان…

در ادبیات کهن ایران زمین ،افسانه های بسیار وجود دارد ،خسرو شیرین،لیلی ومجنون ،رستم وسهراب،و تعداد زیاد دیگری که در متون اساطیری در قالب های متفاوت (نثرونظم) به نگارش در آمده اند.

بازتاب فردا/در ادبیات کهن ایران زمین ،افسانه های بسیار وجود دارد ،خسرو شیرین،لیلی ومجنون ،رستم وسهراب،و تعداد زیاد دیگری که در متون اساطیری در قالب های متفاوت (نثرونظم) به نگارش در آمده اند.
افسانه ها دربرگیرنده داستان های تخیلی راوی خود می باشند که مضمون ها و مفاهیم عاشقانه،عرفانی،،وطن پرستی و اخلاقی را با زبان زیبا و فضا سازی های هیجان انگیزبرای مخاطب به تصویر می کشند. و هر افسانه داستان قشری از جامعه خود را با ریز بینی وظرافت ،همراه با پندها و نقدها بیان می کند و افرادجامعه را به عبرت گرفتن از اتفاقات برای زندگی شخصی واجتماعی رهنمود می سازد.
افسانه های معمولا در بازه های زمانی مختلفی رخ می دهند، گاهی زمان رخ دادن افسانه چندین سال طول می کشید و گاهی گزارش یک روزه ماجرایی می باشد. اما ماهیت مشترک خیلی از افسانه ها،تخیلی بودن آنهاست.
گذر زمان در جوامع مختلف ،افسانه ها را بوجود می آورد و در دوران کهن سینه به سینه و نسل به نسل برای رسیدن به آیندگان در مکان ها وابزار گوناگون مکتوب وروایت می شدند..
اما کنون شما را با افسانه آشنا می کنم که هم مضمون عاشقانه دارد و هم حماسی،هم در برگیرنده عرفان هست وهم اخلاق،هم قهرمان دارد و هم خائن …
افسانه که روایتی از زندگی گروهی از افراد یک ملت می باشد که وظیفه شان ،ساختن نسل های آینده می باشد،تعلیم وتربیت انسان ها را از دوران کودکی بعهده می گیرند و در تمام مذاهب به عنوان خدای روی زمین شناخته می شوند،گروهی که می توانند کمال جامعه را تامین کنند،گروهی که جامعه را در تمام زمینه ها برای رسیدن به غایت آفرینش هدایت می کنند.
افسانه ای که ظاهر افسانه بودن را دارد ،ولی طالبان آن با هزاران امید بر واقع گرایی داستان مایه آن کمر همت بسته اند.
افسانه ای که نسبت به سایر افسانه ها روایت مبسوط تری دارد و از بطن آن می توان هزاران حکایت نوشت و نقد وپندها استخراج کرد وتعدد شخصیت های داستان در بازه ی زمانی سال های متمادی متغییر می باشد.
افسانه ای که محتوای آن شامل رذل ترین نمونه از برخوردهای اخلاقی بشری با مقدس ترین وشریف ترین انسان ها می باشد.
افسانه رتبه بندی فرهنگیان تبدیل به بیماری خاص وصعب العلاج در بین فرهنگیان شده است و قداست ،شآن و ارزش معلمان را به نازل ترین جایگاه خود در حیات بشریت تبدیل کرده است.
افسانه رتبه بندی فرهنگیان،قهرمانان واقعی داستان خود را، بازیچه اهداف سیاسی،منفعت طلبی و غارتگری های ،سیاهی لشکران داستان نموده است.
افسانه رتبه بندی قهرمانان واقعی و اصیل داستان خود را ،در قامت کمدین هایی برای خنده شخصیت های فرعی داستان و سیاهی لشکران منفعت طلب در دل مفاهیم خود گنجانده است..
رتبه بندی فرهنگیان موضوعی هست که در دهه های گذشته موجبات رنجش روحی و دلمردگی معلمان نسبت به مقام بزرگ آموزش شده است.موضوعی که در دولت های مختلف به ابزارسیاست مدارن برای بازیچه قرار دادن این قشر جهت نیل به اهداف خود بوده است ،موضوعی که نان آن به سفره ی خیلی ها سرایز شد ولی با سفره صاحبان خود ،فرسخ ها فاصله گرفته است.
در آخر یادآوری می کنم معلمان، راویان افسانه های کهن در ملت ها مختلف می باشند.ولی اکنون خود تبدیل به افسانه بی سر وته شده انده ،افسانه که پایان آن هنوز باز هست و قهرمانان آن می توانند جریان داستان را تغییر دهند فقط لازم هست به خود بیایند و جایگاه واقعی خود را در روایت های گذشته(در گذشته ای نه چندان دور،معلمان و ملاها در حکم وکیل مردم در جامعه نقش ایفا می کردند )پیدا نموده و برای استیفای حق خود وبرقراری عدالت اجتماعی در سراسر کشور ردای مبارزه با فساد وعدالت خواهی را به تن بپوشانند.

لینک کوتاه : http://baztabfarda.ir/?p=3640
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای افسانه رتبه بندی فرهنگیان… بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.